google.com, pub-2618535520012218, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gardo loungebank 3-zit in teak en beige verticaal geweven ronde rope met chartres pewter all weather sunbrella® luxe kussen

Artikelnummer: 400318+403236 Categorie:

Beschrijving

De Gardo lounge vormt een harmonieus geheel door modern verticaal weefwerk te combineren met authentiek gecertificeerd teak.

De kussens zijn uniek en uiterst kwalitatief dankzij hun Sunbrella® Luxe-stof. Sunbrella® Luxe is een stijlvolle, weerbestendige stof met een coating die niet enkel waterafstotend is maar ook beschermt tegen vuil,vlekken en vloeistoffen. De Sunbrella® Luxe stof is bestand tegen weer en wind, mag het hele jaar buiten blijven en toont zich jarenlangslijt- en kleurvast dankzij de tot in de kern gekleurde acrylvezel. De ademende stof wordt bij Bristol à La Carte gecombineerd met eendubbele laag quick dry foam, een comfortabel schuim met open poriënstructuur dat geen water ophoudt én snel droogt. Alle kussens hebben een rits en zijn machinewasbaar. Sunbrella® Luxe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, ook beschikbaar voor je parasoldoek, poef, sierkussens, etc. Bij Sunbrella® Luxe geniet je van 5 jaar garantie.